Διαφήμιση

 

 

User login

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : ‘’ Νέος Οργανισμός Τουριστικής Προβολής με συμμετοχή όλων και όχι μιας ολιγαρχίας.

Ενώνουμε όλους τους επαγγελματίες και τους φορείς του τουρισμού σε μια νέα προσπάθεια.’’

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο, αποδεικνύει καθημερινά ότι έχει πρόγραμμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Παρουσιάσαμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον τουρισμό με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές. Μία από αυτές είναι η δημιουργία Νέου Οργανισμού για την Προβολή της Ρόδου.  Ο Νέος Οργανισμός είναι απαραίτητος από τη στιγμή που κάποιοι μετέτρεψαν τον ΟΠΡΟΤΟΥΡ σε πεδίο αντιπαράθεσης και σύγκρουσης και τον κατέστησαν ανενεργό.

Η τουριστική προβολή  της Ρόδου δεν είναι άσκηση προσωπικών στρατηγικών, δεν είναι υπόθεση ενός κλάδου, είναι υπόθεση όλων μας.
Τα οφέλη από την τουριστική προβολή πρέπει να πηγαίνουν σε όλους τους επαγγελματίες. Αλλά πρέπει όλοι να είναι και να αισθάνονται συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια.
Η δική μου δέσμευση είναι ότι ο Δήμος θα αναλάβει πρωτοβουλία για να ενώσει όλες τις δυνάμεις και τους φορείς του τουρισμού σε μια ενιαία και συλλογική προσπάθεια προβολής του τουρισμού μας.

Μιλάμε για έναν Οργανισμό Διαχείρισης Προορισμού με τη μορφή αναπτυξιακής εταιρείας με σύγχρονο management , επαγγελματικό σχεδιασμό , στοχευμένη στρατηγική  προβολής και διαφήμισης . Στο Νέο Οργανισμό θα συμμετέχουν όλοι.

Αυτό το οποίο προτείνουμε είναι ένας Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού που ήδη έχει δημιουργηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και είναι πολύ σημαντικό ότι μέσα από αυτό το νέο φορέα θα αξιοποιήσουμε σύγχρονα εργαλεία διαδικτυακής προβολής και μάρκετινγκ. Γιατί τουριστική προβολή δεν είναι μόνο η παρουσία στις εκθέσεις όταν σε λίγο διάστημα όλοι θα κλείνουν τις διακοπές τους ηλεκτρονικά και μέσα από το διαδίκτυο.

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ανατρέπει το σημερινό, ανύπαρκτο μοντέλο τουριστικής προβολής που το καθοδηγούν οι λίγοι.

Η Ρόδος πρέπει να βγει στο φως της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ.

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση