Διαφήμιση

 

 

User login

Ο Δήμος Ρόδου δίνει το σύνθημα για το "Let’s Do It Greece 2019"

Ο Δήμος Ρόδου, συμμετέχοντας στην εθελοντική πρωτοβουλία Let’s Do it, η οποία θα πραγματοποιηθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, σε περισσότερα από 2000 σημεία σε όλη την Ελλάδα ζητά την ενεργή συμμετοχή των δημοτικών ενοτήτων, τοπικών κοινοτήτων, εθελοντικών οργανώσεων, φορέων και των πολιτών της Ρόδου.

Το Lets Do it πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σ’ όλη τη χώρα. Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιώτες και πρωτοβουλίες πολιτών με σκοπό τον καθορισμό, εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου που δραστηριοποιούνται.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με αφορμή τη φετινή διοργάνωση Let’s Do It Greece 2019 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου

«Ο Δήμος Ρόδου μετά τις επιτυχημένες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα έτη, με την συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, υποστηρίζει για ακόμη μια φορά κάθε εκδήλωση περιβαλλοντικού χαρακτήρα και κοινωνικής αλληλεγγύης που βάζει σε κίνηση τους πολίτες. Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, φορείς, συλλόγους κ.α να στηρίξουν τις δράσεις Let’s do it Greece που θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Ρόδου σε αυτή την μεγάλη και πρωτοφανή εθελοντική προσπάθεια με στόχο η Ρόδος για ακόμη μια φορά να προβάλλει το καλό της πρόσωπο, το πρόσωπο των ανθρώπων που προσπαθούν και προσφέρουν καθημερινά, το πρόσωπο των εθελοντών που συνεργάζονται σε κοινή προσπάθεια, το πρόσωπο της χαράς, της συμμετοχής και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας. Ελάτε να νιώσουμε μαζί τον παλμό της Οικογένειάς μας σε όλη την Ελλάδα».

Τα σημεία που θα πραγματοποιηθεί οι δράσεις καθαρισμού-εξωραϊσμού "Let's do it Greece 2019" στο νησί της Ρόδου θα ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Let’s do it Greece», μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, www.letsdoitgreece.org στην οποία μπορείτε να καταχωρήσετε την δράση σας ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Γαμβρούδη Χρήστο στο τηλ: 6937419127

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση