Διαφήμιση

 

 

User login

Επιτυχημένοι οι αγώνες του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αφιερωμένη στην Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Με τη συμμετοχή 50 περίπου σκοπευτών απ’ όλη την Ελλάδα, διεξήχθησαν την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, οι αγώνες στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου.

Οι σκοπευτικοί αγώνες ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου και του Δήμου Πάτμου. Οι  αγώνες περιλάμβαναν σκοποβολή ΙPSC όπλων χειρός Level 2 και ήταν ενταγμένοι στο καλεντάρι της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. 

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα και όραμα των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί η διεξαγωγή των αγώνων κάθε χρόνο, το  Σαββατοκύριακο πριν την εορτή της Επετείου της 7ης Μαρτίου.  Στόχος είναι η προσέλκυση σκοπευτών απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και η καθιέρωση της Πάτμου ως σκοπευτικό προορισμό.

Οι τιμητικές απονομές έγιναν το πρωί της Κυριακής με παρόντες τον Έπαρχο Καλύμνου Γιάννη Θεμέλαρο, τον Δήμαρχο Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικο, τον αντιδήμαρχο Λευτέρη Κοκκώνη, τον Διοικητή του ΤΕΕ Πάτμου Γεώργιο Κακόγλου και δημοτικούς συμβούλους.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής εξέφρασε την ικανοποίησή του και την διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παραμένει αρωγός στις αθλητικές δράσεις αναπτυξιακής μορφής, στηρίζοντας τον αθλητισμό σε όλα τα νησιά της περιοχής ευθύνης της.

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση