.

Διαφήμιση

 

User login

Με το TUI Holly βραβεύθηκε το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Την σημαντική διάκριση TUIHollyαπέσπασε το Ξενοδοχείο AtriumPrestigeThalassoSpaResort&Villas, ιδιοκτησίας των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου.

Ο τουριστικός οργανισμόςTUI βράβευσε το AtriumPrestige με το βραβείοTUIHolly, για το 2018, διάκριση η οποία απονέμεται στα πλέον δημοφιλή ξενοδοχεία στο πρόγραμμα της TUI.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής κ.ΓεώργιοςΜατσίγκος μαζί με τον κ.Αθηναγόρα Κωνσταντινίδη, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την TUI στα πλαίσια της έκθεσης τουρισμού του Βερολίνου.

Οκ.Ματσίγκοςδήλωσε ότι το βραβείο αυτό ανταμείβει την εργασία όλων των μελών του προσωπικού οι οποίοι αδιάκοπα φροντίζουν για τους επισκέπτες μας. Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο  όμιλος AtriumHotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το προσωπικό του, το οποίο με συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση, επιμόρφωση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας, έχει κατορθώσει να βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδος, ανεξαρτήτως μεγέθους και κατηγορίας. Τα βραβεία δίνουν ώθηση ώστε να ξεκινήσουμε πιο δυναμικά την φετινή σαιζόν, στοχεύοντας πάντα για κάτι καλύτερο!

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση