.

Διαφήμιση

 

User login

Επίσκεψη κ. Κουρουμπλή στην ΑΕΝ Καλύμνου

Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε σήμερα την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στη ναυτομάνα Κάλυμνο, την 11η ΑΕΝ της χώρας η ίδρυση της οποίας εκπλήρωσε τα όνειρα και τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας. Ήταν ένα διαχρονικό αίτημα που αναγόταν από τότε που απελευθερώθηκε η Κάλυμνος και ένα αίτημα που είχε τεθεί στον κ. Κουρουμπλή από το 2014, οπότε επισκέφθηκε το νησί, από τον τότε δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη.

«Η παραγωγική συνεργασία με τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή και χάρη στις ενέργειες του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του αναπληρωτή υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού και των βουλευτών Δημήτρη Γάκη και Ηλία Καματερού, το όνειρο έγινε πράξη μέσα σε μόλις 11 μήνες. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ και χάρη στις οδηγίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς εμένα ως υπουργό αλλά και προς τον κ. Σαντορινιό, έγιναν τρεις νομοθετικές ρυθμίσεις για να συσταθεί η σχολή, να δημιουργηθούν οι 12 θέσεις εργασίες των καθηγητών αλλά και να προχωρήσει η αξιοποίηση του κτιρίου που προσέφερε ο δήμος Καλυμνίων» υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής.

Η σχολή ξεκίνησε από τις 5 Δεκεμβρίου 2018 και έχει ήδη 78 σπουδαστές. Στην ΑΕΝ υποδέχθηκαν τον κ. Κουρουμπλή ο διοικητής της σχολής Πλωτάρχης Θεόφιλος Τσαγκάρης και ο αναπληρωματικός διευθυντής της σχολής Σακελλάρης Τηλιακός.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση