.

Διαφήμιση

 

User login

Στην Κάλυμνο που... αναμένει ακόμα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και ο πληθυσμός της μεταναστεύει, ο Χαράλαμπος Κόκκινος

O υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου», περιόδευσε στο νησί της Καλύμνου, στο οποίο προ δεκαετίας είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης, λόγω της προσφοράς του στην αναπτυξιακή του πορεία από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισκέφθηκε το δήμαρχο Καλύμνου κ. Γαλουζή, το επαρχείο Καλύμνου, είχε συναντήσεις με πολίτες του νησιού και οργανωτική σύσκεψη του συνδυασμού του. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι της «Πνοής Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» για το Επαρχείο Καλύμνου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε., επεσήμανε τα εξής:

«Η ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απουσιάζει από την αναπτυξιακή πορεία της Καλύμνου. Τα απαραίτητα έργα που θα βελτίωναν τη ζωή των Καλυμνίων, δεν προχώρησαν με τους ρυθμούς που θα έπρεπε την τελευταία 5ετία.

Η φτώχεια εξαπλώνεται στην Κάλυμνο, η αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας επιδείνωσε την κατάσταση και αρκετοί Καλύμνιοι υποχρεώνονται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, στην Αμερική και σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης αναζητώντας καλύτερο μέλλον.

Οι ψαράδες εμποδίζονται από τουρκικές ακταιωρούς να αλλιεύσουν στην περιοχή κοντά στα Ίμια και η υπερφορολόγηση λειτουργεί αρνητικά στον επιχειρηματικό κόσμο και στο σύνολο των κατοίκων τους.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση