.

Διαφήμιση

 

User login

Τερενς Κουικ: προσωπικά δεν συνομιλώ με το ΣΥΡΙΖΑ...

 

  • ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΤΣΗ ΠΕΡΙ«ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» 

  • «Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ Η ΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ»

  Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα όσα είπε χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και συνομιλιών του κόμματός του με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για μελλοντικές πολιτικές κυβερνητικές συμμαχίες, έκανε το εξής σχόλιο: 

  • «Το θέμα των συμμαχιών οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το αποσαφήνισαν με ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους και με πρώτη υπογραφή τον ίδιο τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο.

 Πουθενά δεν υπάρχει η λέξη ΣΥΡΙΖΑ και σε ό,τι αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνεται έμφαση στην πρόταση «αντιμνημονιακές προσωπικότητες των τοπικών κοινωνιών» που θα εγκρίνουν και οι τοπικές μας Συντονιστικές και οι τοπικοί Πολιτευτές. Σε ό, τι αφορά στα υπόλοιπα που λέει ο κ. Βούτσης, επειδή δεν συνομιλεί μαζί μου - αυτό είναι σίγουρο - ας ερωτηθούν εκείνοι των ΑΝΕΛ στους οποίους αναφέρεται ή έχει στην ατζέντα του. Είναι οι μόνοι που μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του. Τέλος να το τονίσω ότι ξεδιπλώνεται μία σαφής προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διπολώσει το παιχνίδι, εξαφανίζοντας τους «μικρότερους», όπως φάνηκε και από την ύποπτη κίνησή του να καταθέσει μία πρόταση μομφής η οποία - αναμενόμενο - δεν κατέληξε πουθενά».

Editorial

Διαφήμιση