.

Διαφήμιση

 

User login

Βελτίωση συνθηκών άθλησης από την παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Η βελτίωση των συνθηκών άθλησης σε όλες τις περιοχές του νησιού της Ρόδου είναι ακόμα μια βασική προτεραιότητα του επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ και υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου Στράτου Καρίκη.

Με κύριο γνώμονα την ορθολογική ανάπτυξη όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων της περιοχής μας, ο Στράτος Καρίκης έχει ήδη επινοήσει το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί για την επίτευξη του στόχου. Δεν είναι μόνο η χρηματοδότηση των αθλητικών υποδομών που θα γίνει με την άμεση ενίσχυση με ενός σεβαστού ποσού για το οποίο ο Στράτος Καρίκης έχει δεσμευτεί αλλά και η ενίσχυση από κάθε άποψη και των παραγόντων που στηρίζουν τους ερασιτεχνικούς συλλόγους.

Οι άνθρωποι οι οποίοι ξοδεύουν και χρήμα αλλά πολύ περισσότερο και χρόνο από τις οικογένειες τους, ασφαλώς και θα πρέπει να στηριχθούν πολύπλευρα. Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ θα σταθεί δίπλα στις υγιείς προσπάθειες και στους παράγοντες που έχουν σχέδιο και όραμα. Είναι πολύ βασικό να υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν μεράκι και όρεξη.

Το βασικό σχέδιο της παράταξης είναι να γίνει μια σωστή αξιολόγηση όλων των περιοχών του Δήμου της Ρόδου ούτως ώστε να αποσαφηνιστεί τι είναι αυτό που πραγματικά ταιριάζει. Το βάρος θα δοθεί ανάλογα με τις ανάγκες της εκτάστοτε περιοχής και με βασικό κριτήριο και τον πληθυσμό αλλά και την ιδιομορφία του εκάστοτε τόπου.

Μεγάλος στόχος είναι επίσης να ανμαπτυχθεί ο μαζικός αθλητισμός ξεκινώντας μέσα από τις γειτονιές. Διοργανώσεις, μικρές και μεγάλες, τουρνουά και γενικώς αθλητικές εκδηλώσεις για όλες τυις ηλικίες είναι κάτι που λείπει από το νησί. Είναι φανερό πως η Ρόδος έχει ανάγκη να αποκτήσουν ζωντάνια οι δρόμοι της και ο κόσμος να μπει στην διαδικασία της άθλησης. Είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να χρειαστεί να δαπαναηθούν μεγάλα χρηματικά ποσά. Τα αθλήματα που είναι γνωστά στον κόσμο και μπορούν αν προσελκύσουν τον μαζικό αθλητισμό δεν χρειάζονται «βαριές υποδομές» για να αναπτυχθούν.

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να μπορέσει το νησί της Ρόδου να αποκτήσει την αθλητική αίγλη που του λείπει. 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση