.

Διαφήμιση

 

User login

Οι μαθητές των Απολλώνων σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο Ρόδου επισκέφτηκαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Απολλώνων, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής που πραγματοποίησαν με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους και γονέων. 

Τους μαθητές καλωσόρισε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, και συνομίλησε μαζί τους ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα ανακύκλωσης και τους περιβαλλοντικούς σχεδιασμούς του Δήμου.  Τα παιδιά δήλωσαν ικανοποιημένα από τα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν στο σχολείο τους από το Δήμο Ρόδου ενώ ξεναγήθηκαν  στους χώρους του Δημαρχείου και ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου και τις λειτουργίες που φιλοξενεί.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε: «Η βελτίωση  των σχολικών υποδομών και η δημιουργία νέων σχολικών συγκροτημάτων υπήρξε πρωταρχικό μας μέλημα την περίοδο που διανύσαμε. Έτσι θα συνεχίσουμε για τα παιδιά μας, τους μαθητές, το μέλλον αυτού του τόπου».

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση