.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ας πρυτανεύσει η υπευθυνότητα και η ειλικρίνεια και όχι οι μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες! Να μάθει η Κοινωνία την αλήθεια! Με τις αναπτυξιακές δράσεις και το ΕΣΠΑ δεν «παίζουμε».

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε την έκδοση ανακοινώσεων από βουλευτές και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη σχετικά με την πορεία του ΕΣΠΑ 2007-2013 και τις απεντάξεις προβληματικών έργων που εμποδίζουν και θέτουν σε κίνδυνο την αξιοποίηση των πολύτιμων διαθέσιμων πόρων.

  • Έχουμε επισημάνει κατά καιρούς ότι η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ δεν έχει πραγματοποιηθεί με βάση τις πραγματικές αναπτυξιακές ανάγκες της περιοχής μας, δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πολιτών και δεν έχει επιτευχθεί η πολυπόθητη ισόρροπη ανάπτυξη του νησιωτικού συμπλέγματος του Νοτίου Αιγαίου.  Οι πανηγυρισμοί της Περιφερειακής Αρχής και του κ. Μαχαιρίδη απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Η απορρόφηση του ΕΣΠΑ 2007-2013 έχει στηριχθεί σε λογιστικά τρικ, σε μεταφορά «έτοιμων» έργων και δράσεων που είχαν πληρωθεί από Εθνικούς Πόρους την Περίοδο 2007-2009, ενώ δεν υπάρχει ουσιαστική συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τα τομεακά προγράμματα που διαχειρίζονται τα αρμόδια Υπουργεία.

Σε αυτή τη κρίσιμη και δύσκολη για τη Χώρα μας ώρα καλούμαστε όλοι να δείξουμε Υπευθυνότητα, και να μην επικρατήσουν τα μικροκομματικά παιχνίδια εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

  • Η κοινωνία μας έχει ανάγκη την  Ειλικρίνεια, το Αποτέλεσμα και την γνώση της Αλήθειας. Η μεταφορά δυσάρεστων για το ΕΣΠΑ ειδήσεων στην μετεκλογική περίοδο, θα μεγεθύνει το κλίμα αμφισβήτησης – που ήδη υπάρχει – από τους πολίτες προς τους πολιτικούς. Εξάλλου «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον». Τα ξεπερασμένα πολιτικά τερτίπια και η ωραιοποίηση μιας άσχημης κατάστασης δεν βοηθά.

 Όσοι αγαπάμε πραγματικά τον τόπο, στηρίξαμε και στηρίζουμε κάθε έργο που γίνεται και κάθε αναπτυξιακή δράση. Είμαστε όμως οι ίδιοι που απεχθανόμαστε το ψέμα και δεν ζούμε σε μία πλασματική και εικονική πραγματικότητα. Εικόνα που ανεπιτυχώς πλασάρει η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου.  

  • ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής της  μείζονος μειοψηφίαςτου περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου ΑιγαίουΥποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσουτου Περιφερειακού Συνδυασμού του κ. Γ. Χατζημάρκου«ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση