.

Διαφήμιση

 

 

User login

Κωνσταντίνος Τύρελης: Είμαι ένας από εσάς !

Δεν είχα και δεν έχω καμία σχέση με πολιτική ή με κόμματα.Είμαι ένας από εσάς !

  • Με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, με αίσθημα ευθύνης και με πηγαία πρόθεση να δώσω ότι καλύτερο μπορώ σε αυτόν τον τόπο, αποφάσισα να συστρατευθώ με την παράταξη του Χατζή Χατζηευθυμίου, η οποία απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και πολίτες απ’ όλο το κοινωνικό φάσμα.

Δεν θα μπω καν στη διαδικασία των πολλών «θα», διότι ποτέ δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να πειστεί από προεκλογικές υποσχέσεις.Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω ΠΑΝΤΑ απαντήσεις με πράξεις! Ποτέ δεν λάτρεψα την δόξα της πολιτικής σκηνής, αλλά κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν και ποτέ να μην υλοποιούν τα αυτονόητα πράγματα που θα δώσουν ανάπτυξη, προοπτική και ανταγωνιστικότητα σε αυτόν τον τόπο.

  • Σε αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που ζούμε είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Η κλεψύδρα για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας έχει αρχίσει προ πολλού να αδειάζει αντίστροφα. Στο χέρι μας είναι να την σταματήσουμε και ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουμε διότι οι περισσότεροι από εμάς από αυτή τη βιομηχανία επιβιώνουμε! Είναι αδιανόητο ένα νησί που κατέχει την τέταρτη θέση στο κόσμο σε ηλιοφάνεια να μην έχει βρει ακόμη τις ιδανικές λύσεις για να επιμηκύνει την τουριστική σαιζόν.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν υπάρχουν αντίπαλοι! ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους και ανθυποψηφίους μου.    

  • Με εκτίμηση
  • Κωνσταντίνος Τύρελης

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση