.

Διαφήμιση

 

User login

Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Αυγούστου - Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επικοινωνίας της Φυσικής Σωματιδίων - επίσκεψη Ελλήνων εκπροσώπων ΜΜΕ στο CERN.

Την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Αυγούστου, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επικοινωνίας της Φυσικής Σωματιδίων (European Particle Physics Communication Network, EPPCN) διοργανώνει επίσκεψη των Ελλήνων εκπροσώπων ΜΜΕ στο CERN.

Οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τα πειράματα Alice και/ή CMS, καθώς και άλλα σημεία που σχετίζονται με την ελληνική έρευνα στο CERN:

https://international-relations.web.cern.ch/stakeholder-relations/states/greece

Θα καλυφθούν 2 γεύματα και η εσωτερική μετακίνηση στο campus του CERN. Επίσης διατίθεται δωρεάνshuttle bus από το αεροδρόμιο στο CERN (Meyrin campus): https://smb-dep.web.cern.ch/en/ShuttleService/Circuit4

Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν εισιτήριο από το αεροδρόμιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης για 1 ώρα στην περιοχή της Γενεύης.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να διερευνήσετε διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο campus Meyrin του CERN, εξηγώντας ότι συμμετέχετε στην επίσκεψη των εθνικών εκπροσώπων ΜΜΕ:  https://smb-dep.web.cern.ch/en/CERN_Housing/CERN_Hotel_BookNow

Οι δημοσιογράφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (elthchatz@gmail.com) άμεσα (ως τέλος Ιουνίου 2019) γιατί ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Το EPPCN δημιουργήθηκε το 2006 στο Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο DESY, στο Zeuthen, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τη Φυσική Σωματιδίων. Είναι ένα δίκτυο για τη συνεργασία επαγγελματιών στον τομέα της επικοινωνίας της επιστήμης από κάθε κράτος μέλος του CERN. Η αποστολή του δικτύου EPPCN είναι η υποστήριξη και ενίσχυση της επικοινωνίας της επιστήμης στα κράτη μέλη μέσω της συνεργασίας των μελών του EPPCN και του CERN.

Editorial

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουρισμού

http://www.katartisi-pnai.gr/

Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση