.

Διαφήμιση

 

User login

Historica 2019 - από 10 έως 13 Οκτωβρίου ποδηλατικός στη Ρόδο

Συνάντηση με τον Περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου και υπεύθυνο σε θέματα πολιτισμού Κάλλιστο Διακογεωργίου είχαν τα μέλη της Historica 2019, Γιώργος Βογιατζής και Μιχάλης Καρπαθάκης.

Η Historica 2019 θα διεξαχθεί από 10 έως 13 Οκτωβρίου και αποτελεί μία πολύ μεγάλη ποδηλατική συνάντηση, που θα περιλαμβάνει παράλληλα αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα προβάλλουν και τη γαστρονομία του τόπου μας. Η συνάντηση με τον Κάλλιστο Διακογεωργίου αφορούσε τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν, με τη συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να είναι δεδομένη.

Ο στόχος είναι παράλληλα με το διασυλλογικό αγώνα πίστας που θα γίνει, να προβληθεί η πολιτιστική παράδοση του τόπου μας. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις, αρχής γενομένης με τον εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού Περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου Νίκο Νικολή, όπως και με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ιβίσκος Ρόδου, που είναι και ο διοργανωτής της Historica 2019, προγραμματίζει μία σειρά από εκδηλώσεις για το τετραήμερο, στο οποίο θα έρθουν στη Ρόδο δόξες του παρελθόντος, που θα συμμετέχουν στο σπουδαίο αυτό ποδηλατικό event, που θα γυρίσει τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω, τότε που το νησί μας αποτελούσε πραγματικά την «πρωτεύουσα» του αθλήματος.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση