.

Διαφήμιση

 

User login

Ευχαριστήριο Χ. Κόκκινου σε Aegean Airlines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways και προσωπικό για τη συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών

Δημόσιο ευχαριστήριο του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου στις εταιρείες Aegean Airlines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways και στο ανθρώπινο στελεχιακό δυναμικό που συνετέλεσε στην ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος ευχαριστεί δημόσια τις εταιρείες Aegean Airlines, Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways για τη θετική συνεισφορά τους στη διεξαγωγή των εθνικών (7.7.2019), των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών (26.5.2019 & 2.6.2019). Στις παραπάνω εταιρείες απέστειλε και σχετικές ευχαριστήριες επιστολές.

Επίσης ευχαριστεί δημόσια τα στελέχη της Π.Ν.Α.ι., των δήμων, των Δημοσίων Υπηρεσιών και των σωμάτων ασφαλείας, τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές που συνεργάστηκαν άψογα και συνετέλεσαν στο να διεξαχθούν με ομαλότητα οι εκλογικές διαδικασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

Editorial

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουρισμού

http://www.katartisi-pnai.gr/

Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση