.

Διαφήμιση

 

User login

Το ζήτημα της επαναλειτουργίας της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ αντικείμενο της συνάντησης της Περιφερειακής Αρχής και του προέδρου των εργαζομένων της Εταιρείας

Συνάντηση με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, Νίκο Ρεσβάνη είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και οι συνεργάτες του, ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης και ο  προϊστάμενος των Διοικητικών Υπηρεσιών της ΠΝΑΙ Τριαντάφυλλος Καραγιάννης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των πιέσεων που πρέπει να ασκηθούν σε κυβερνητικό επίπεδο για την επαναλειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Τα τελευταία χρόνια, με τη χρηματοδότηση της Περιφερειακής Αρχής, η Εταιρεία είχε μια σταθερή παρουσία και λειτουργία σε δράσεις προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και έδωσε πολύ σημαντικές λύσεις σε καίρια ζητήματα του νησιού.

Μάλιστα, με τη φροντίδα της Περιφερειακής Αρχής, η δράση της επεκτάθηκε για πρώτη φορά και σε νησιά εκτός της Ρόδου.

Το πρόβλημα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ δημιουργήθηκε από τη λήξη του καταστατικού της, τον Δεκέμβριο του 2018 και παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις από παράγοντες της προηγούμενης κυβέρνησης ότι θα ελύνετο νομοθετικά, αυτό δεν συνέβη.

Σήμερα, η ανάγκη επαναλειτουργίας της Εταιρείας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Στη σημερινή σύσκεψη συμφωνήθηκε να παρουσιάσουν από κοινού, Περιφερειακή Αρχή και εργαζόμενοι, την ανάγκη αυτή, τόσο στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της Δωδεκανήσου, όσο και στην κυβέρνηση, προκειμένου να επιτραπεί νομοθετικά η επαναλειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, για να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες σε περιβαλλοντικές δράσεις πάνω στο νησί.

Editorial

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουρισμού

http://www.katartisi-pnai.gr/

Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση