.

Διαφήμιση

 

User login

«Συγχαρητήρια επιστολή του ΣΚΜΠ»

Τα θερμά του συγχαρητήριαεκφράζει το ΔΣ του ΣωματείουΚαταστηματαρχώνΠαλιάςΠόληςΡόδουγια την υπουργοποίηση των κ.κ ΑλκιβιάδηΣτεφανή και Μάνου Κονσολα.

Ο κ. Στεφανήςήτανπάνταδίπλα στα νησιά μας και από την θέση του ως Διοικητής της 95ΑΔΤΕ και ως ΑΓΕΣ, τηρείάριστεςσχέσεις με ανθρώπους της περιοχής και έχειαποδείξει ότι υπηρετεί την Πατρίδα με αυταπάρνηση. Είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσει το στίγμα του.

Η υπουργοποίηση του κ. Κονσολα στο ΥπουργείοΤουρισμού είναι μεγάλητιμή για τα Δωδεκάνησα και μας γεμίζειελπίδες για περαιτέρω αναβάθμισητου τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας αλλά και για την επίλυσηπροβλημάτων που αντιμετωπίζει η παλιάπόληειδικότερα. Ελπίζουμε σε μια αγαστή και δημιουργική συνεργασία.

Επιτυχημένη και δημιουργική θητεία ευχόμαστε και στους νέους βουλευτές Δωδεκανήσου:

-Υψηλάντη Βασίλειο

·Ιατρίδη Μίκα

·Παππά Ιωάννη

· Νεκτάριο Σαντορινιό

Εκ μέρους του ΔΣ

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση