.

Διαφήμιση

 

User login

«Διεθνής διάκριση για τον Αντώνη Γιαννικουρή. Παγκόσμια αναγνώριση για τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα».

Σε μια σεμνή τελετή το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε η απονομή του βραβείου «2019 AHEPAN OF THE YEAR AWARD» τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, κατά την διάρκεια της πρώτης Συνεδρίασης της Ελληνικής Περιφέρειας (District – 25) στον κ. Αντώνη Γιαννικουρή (PCP) τ. Πρόεδρο του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, στα γραφεία του Τμήματος HJ-1 Ευαγγελισμού επί της οδου Πλουτάρχου 3, στην Αθήνα.

Ο Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης (DG D-25), συνεχάρη τον επί δύο διαδοχικές θητείες (01/7/2017-30/6/2019) Πρόεδρό του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου κ. Αντώνη Γιαννικουρή (PCP), για την ανάδειξή του ως «AHEPAN OF THE YEAR» για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλήνική Περιφέρεια αλλά κυρίως για την ανάδειξή του ως «AHEPAN OF THE YEAR» σε διεθνές επίπεδο από το Ύπατο Συνέδριο της ΑΧΕΠΑ που διεξήχθη στο Σικάγο των Η.Π.Α. (01-6/7/2019). Το βραβείο παρέδωσε ο Ύπατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ κ. George Loucas (SP) στον Αντικυβερνήτη της Περιφέρειας 25, κ. Κωνσταντίνο Βαρσάμη (LtG D-25) στο Σικάγο στις 4 Ιουλίου 2019.

Η παγκόσμια αυτή διάκριση, με την απονομή του συγκεκριμένου βραβείου στον κ. Αντώνη Γιαννικουρή (PCP), αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο και αντικατοπτρίζει παράλληλα τις άοκνες προσπάθειες του συνόλου των μελών του Τμήματός ΑΧΕΠΑ Ρόδου.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννικουρής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, στους εκπροσώπους των Τμημάτων της Ελληνικής Περιφέρειας, για την ανάδειξή του ως «AHEPAN OF THE YEAR» για δεύτερη συνεχή χρονιά στη χώρα αλλά κυρίως για την αναγνώριση της προφοράς του Τμήματος Ρόδου στην τοπική κοινωνία.  

Τέλος ο κ. Γιαννικουρής αφού παρέλαβε το βραβείο του παγκόσμιου «AHEPAN OF THE YEAR» από τον Κυβερνήτη κ. Ευστάθιο Κεφαλίδη, είπε χαρακτηριστικά:...«Το βραβείο αυτό, είναι η επιβράβευση μιας μεγάλης συλλογικής προσπάθειας της οποίας ήμουν επικεφαλής, που τη χαρακτηρίζει η εργατικότητα, η ανιδιοτέλεια και η αποτελεσματικότητα. Είναι πράγματι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά και αντανακλά σε όλα τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου. Μια διεθνής διάκριση για τη Ρόδο και μια παγκόσμια αναγώριση για τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα».

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση