.

Διαφήμιση

 

 

User login

O Αντώνης Ρούσσος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Ο γιατρός Αντώνης Ρούσσος από την Σύρο, θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και  επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

  • «Αποφάσισα να συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου και να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια του  Γιώργου Χατζημάρκου και του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη. Η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού είναι πιο αναγκαία από ποτέ καθώς με αυτόν τον τρόπο θα σηματοδοτήσουμε την αλλαγή σελίδας στα νησιά μας, που είναι και η μόνη μας ελπίδα για να μπούμε ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας!» δηλώνει ο Αντώνης Ρούσσος.

Ο Αντώνης Ρούσσος φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως γιατρός στη Σύρο. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος την τετραετία 1998-2002 στον Δήμο Ερμούπολης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου από το 2004 ως το 2007. Είναι εν ενεργεία αντιπρόεδρος της ομάδας Volley Σύρου Φοίνικας από το 2010. 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση