.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΡΕΝΑ ΠΑΥΛΑΚΗ - ΔΙΑΚΙΔΗ: Τα δήθεν “μυστικά” γκάλοπ και η επιχείρηση ''διάσωσης'' του Γ. Μαχαιρίδη

Άλλο ένα δημοσίευμα εμφανίστηκε σήμερα στο ethnos.gr, που επιχειρεί να αποτυπώσει το προεκλογικό κλίμα στις 13 Περιφέρειες της χώρας, ενόψει εκλογών. Υποτίθεται δε ότι τα γραφόμενα βασίζονται σε πληροφορίες από τα κομματικά επιτελεία και τα “μυστικά” κυλιόμενα γκάλοπ που διενεργούν συνεχώς, για να αναπροσαρμόζουν, αναλόγως των ευρημάτων, την προεκλογική στρατηγική τους.

  • Η ίδια εφημερίδα (ΕΘΝΟΣ), είχε δημοσιεύσει ανάλογο άρθρο – ανάλυση για τις 13 Περιφέρειες της χώρας, στις 13 Απριλίου.

Η ανάγνωση και σύγκριση των δύο δημοσιευμάτων, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αποδεικνύει ότι στην ουσία πρόκειται για αντιγραφή και επανάληψη της ίδιας παραγράφου (με μικρές αλλαγές που δεν αλλάζουν την ουσία), που σημαίνει ότι καμία επικαιροποίηση των προεκλογικών δεδομένων δεν υπήρξε μεταξύ των δύο δημοσιευμάτων και καμία επαφή με την πραγματικότητα δεν προκύπτει.  Και τα δύο άρθρα, παρουσιάζουν τον Γιάννη Μαχαιρίδη νικητή των εκλογών, αναμασώντας άκριτα την καραμέλα που  “παίζει”  επικοινωνιακά σε κεντρικό επίπεδο για τον απερχόμενο περιφερειάρχη, ο οποίος είναι αμφίβολο, με βάση τις (πραγματικές) δημοσκοπήσεις, αν θα καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο.

  • Αν τα δημοσιεύματα του ΕΘΝΟΥΣ στηρίζονταν πράγματι στις “εσωτερικές” δημοσκοπήσεις στρατηγικής των κομμάτων, είναι βέβαιο ότι δεν θα μιλούσαν με τόση ευκολία για την υποτιθέμενη πρωτιά του Γ. Μαχαιρίδη στις περιφερειακές εκλογές. Διότι – πολύ απλά – οι δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετιή εικόνα από εκείνη που επικοινωνικά καλλιεργείται στα συστημικά συγκροτήματα των ΜΜΕ. 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση