.

Διαφήμιση

 

User login

GALIS BASKETBALL 3ON3

Στην Κω βρίσκεται από χθες ο υπεύθυνος του Galis Basketball 3on3 Βαγγέλης Αθανασιάδης, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη σπουδαία διοργάνωση που θα γίνει από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου στο νησί του Ιπποκράτη. Μαζί με τον υπεύθυνο του Galis Basketball 3on3 στην Κω Κώστα Χαρίση, τακτοποιούν όλα τα οργανωτικά θέματα, ενώ σήμερα έγινε συνάντηση και με το δήμαρχο του νησιού κ. Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος θα στηρίξει το πολύ μεγάλο μπασκετικό event, προς τιμήν του «θρύλου» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη. Το υπερσύγχρονο γήπεδο θα στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τον κόσμο, που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το Νίκο Γκάλη, όλους τους σπουδαίους προσκεκλημένους και φυσικά τους αθλητές και αθλήτριες που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα αγωνιστούν στο μεγαλύτερο μπασκετικό event, που θα διεξαχθεί στην Κω.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν, όμως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου στο βιβλιοπωλείο «Έκφραση» του κ. Σπύρου Κλάδη (Περίδου 3), σε ωράριο καταστημάτων. Με την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν την ημέρα της έναρξης του τουρνουά από ένα μπλουζάκι και ένα αθλητικό τσαντάκι

Διοργανωτές του GalisBasketball 3on3 είναι η GalisBasketball 3on3 Events και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Κω. Χρυσός χορηγός του τουρνουά είναι ο ΟΠΑΠ. Μεγάλος Χορηγός είναι το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι το Eurohoops.net και η Blue Star Ferries. Συνεργάτης του GalisBasketball 3on3 είναι η CAP. Τη χορηγική/εμπορική επικοινωνία έχει αναλάβει η Eurohoops Events, πάροχος αθλητικού εξοπλισμού είναι η Sporting Event Management & Equipment Hire. Χορηγός μετάδοσης είναι η ΕΡΤ. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση