.

Διαφήμιση

 

User login

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΣΥΡΟΥ

Με απόφασή του ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος όρισε για τον Δήμο Νισύρου τους παρακάτω τρείς (3) Αντιδημάρχους, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, με θητεία από την 3η Σεπτεμβρίου 2019 έως και την 2α Σεπτεμβρίου 2021.

1.       Τον κ. Πάχο Βασίλειο ως Αντιδήμαρχο Εργοταξίου, Επίβλεψης Έργων, Περιβάλλοντος – Καθαριότητας, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Οχημάτων  και Πρασίνου.

2.       Τον κ. Τασιούλα Ευάγγελο ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοικητικού Προσωπικού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και Παρακολούθησης της Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

3.       Τον κ. Χασαπλαδάκη Δημήτριο ως Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακών Έργων των οικισμών Νικειών και Εμπορειού-Πάλων, Δημοτικής Περιουσίας,  Πρωτογενούς Τομέα, και Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης όρισε δύο εντεταλμένους συμβούλους:

Α. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τριανταφύλλου Γιάννη ως εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού.

Β. Ορίζει τον δημοτικό σύμβουλο κ. Καφετζιδάκη Δήμητρα ως εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εκπαίδευσης.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Πάχος Βασίλειος, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο.

Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 8η Σεπτεμβρίου, εξελέγη πρόεδρος του ΔΣ η σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ειρήνη Καρούτσου.

Επισυνάπτεται η απόφαση του Δημάρχου για τον ορισμό αντιδημάρχων.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση