.

Διαφήμιση

 

User login

Δέκα χρόνια ΜΟΥΣΙΚΗ στις ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ μας με τον σύλλογο Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ.!

Δέκα  χρόνια συμπληρώνονται από τότε που άρχισαν να λειτουργούν τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (για ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΥΣ και ΕΝΗΛΙΚΕΣ) του συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. (Αναπτυξιακός – Περιβαλλοντικός – Σύλλογος Κατοίκων Συνοικιών,    Αγ.Νικολάου, Αγ. Δημητρίου, Αγ. Γεωργίου).

Τα κοινωνικά – εκπαιδευτικά μουσικά τμήματα του συλλόγου μας ξαναρχίζουν  από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και  την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 και είναι:

  • Α!  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΒΙΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΩΝ (υπό μορφή «Ορχήστρας»).

Για ΠΑΙΔΙΑ από 7 χρονών και πάνω, ΕΦΗΒΟΥΣ και ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

Λειτουργεί κάθε Τετάρτη 5.30μμ - 7.30μμ (ή κάθε Πέμπτη 6.15μμ – 7.30μμ). Όπως ήδη σημειώσαμε, γίνονται δεκτά νέα μέλη. Τα μουσικά όργανα υπάρχουν στο χώρο των μαθημάτων. Καθένας επιλέγει 40 λεπτά για τη συμμετοχή του, από τις παραπάνω ώρες και μέρες.

*Β! ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΙΚΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ («Ανοιχτή» σε όλους).

Λειτουργεί κάθε Τετάρτη 8.00μμ με 9.00μμ. Η Χορωδία αυτή φέρει την ονομασία «Ανοιχτή Ανθρώπινη Αγκαλιά» και υποδέχεται κάθε άτομο που αγαπά το τραγούδι, ανεξάρτητα από φωνητικές ικανότητες.    

Οι μουσικο – κοινωνικές δράσεις του συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ., γίνονται μέσα σε χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 697 6968055 (κ. Γιώργο Σακελλαρίδη  –επιμελητή του προγράμματος)και στο 6936 720305 (κ. Ευαγγελία Γαλανού , πρόεδρο συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ.).   

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση