.

Διαφήμιση

 

User login

Μεταφορά στο 2nd Lake Festival Apollakia

Αύριο είναι το μάζεμα της έκθεσης και η μεταφορά των έργων στο 2nd Lake Festival στην Απολλακιά.

Το φορτηγάκι θα βρίσκεται στην είσοδο και ως τις 15.00 θα μπορούν όσοι καλλιτέχνες το επιθυμούν να μεταφέρουν το έργο τους στο φορτηγάκι, με δική τους ευθύνη για το αμπαλάρισμα-τύλιγμα των έργων τους ώστε να μπορούν να μεταφερθούν με ασφάλεια.

Την επομένη, Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη, θα στήσουμε τα έργα όσοι θα είμαστε εκεί στην Απολλακιά, σε ένα μονοπάτι που οδηγεί σε ένα κρυμμένο εκκλησάκι. Η διάρκεια του φεστιβάλ θα είναι μεταξύ 13-15 Σεπτέμβρη και το εισητήριο για τους καλλιτέχνες είναι δωρεάν.

Καθότι σήμερα έχουμε το τελετουργικό δρώμενο και το πάρτυ για το κλείσιμο της έκθεσης, θα επικοινωνήσουμε για τη μεταφορά των έργων αύριο.

Θα βρισκόμαστε στο πάρκο από τις 10 το πρωί και θα είμαι στη διάθεσή σας τηλεφωνικώς από τις 10 έως και τις 15.00 σε σχέση με τη μεταφορά (Ευαγγελία, 6949585573). Οπότε όσοι επιθυμείτε να πάρετε μέρος στο 2nd Lake Festival, θα πρέπει είτε να έρθετε οι ίδιοι και να φροντίσετε για το έργο σας, ή εάν είναι μικρό κι εύκολα μεταφερόμενο, να μου δώσετε οδηγίες ώστε να το πάρουμε εμείς.

Όσοι δεν επιθυμούν τη μεταφορά του έργου τους και τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ στην Απολλακιά, θα πρέπει να φροντίσουν αύριο, 11 Σεπτεμβρίου, να πάρουν το έργο τους, καθότι σήμερα 10 Σεπτεμβρίου, είναι η τελευταία νύχτα της φύλαξης των έργων.

Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας κι ελπίζω να βρεθούμε στο γήπεδο σήμερα το βράδυ!

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση