.

Διαφήμιση

 

User login

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΕ ΔΩΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Συνάντηση του Πρόεδρου ΤΕΕ Δωδεκανήσου, με τον νέο Δήμαρχο Καρπάθου Ιωάννη Νισύριο για τα προβλήματα του Δήμου Καρπάθου, με πρώτο θέμα στην ατζέντα την υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου και ιδιαίτερα της Υ/ΔΟΜ. Συζητήσαμε διεξοδικά τις επόμενες κινήσεις, στοχεύοντας στην οριστική επίλυση του ζητήματος.
Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με την ΜΕ Καρπάθου και τους μηχανικούς του νησιού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θέματα που συζήτηθηκαν:

  • οργάνωση δράσεων του ΤΕΕ Δωδεκανήσου στην Κάρπαθο.
  • υποστελέχωση των Δημόσιων Υπηρεσιών (ΙΚΑ/ ΔΟΥ/ ΥΔΟΜ) (Θέματα τα οποία έχουν γνωστοποιηθεί ήδη στον Πρωθυπουργό κ. Κυρ. Μητσοτάκη κατα τη διάρκεια της επίσκεψής του, στις 5 Αυγούστου 2019).

Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Έπαρχο Καρπάθου – Ηρωϊκής Νήσου Κάσου κ. Πόπη Νικολαϊδη, όπου συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας, με αφορμή τα ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα που συμμετέχει το ΤΕΕ Δωεκανήσου σε συνεργασία με το ΕΜΠ, καθώς η Κάρπαθος έχει επιλεγεί στην πρόταση που έχει κατατεθεί.

Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου
Αντώνης Γιαννικουρής

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση