.

Διαφήμιση

 

User login

Συνεχείς συναντήσεις του κ. Γιώργου Τριάντου, αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής πολιτικής με φορείς

Με πρωτοβουλία του κ. Γεώργιου Τριάντου, αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από συναντήσεις με φορείς παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, προκειμένου η Δημοτική Αρχή να έχει άμεση επαφή με τα προβλήματα και τις ανάγκες τους.

Σήμερα θα παραβρεθεί στη διανομή του ΤΕΒΑ,  καθώς και στον διαχειριστικό έλεγχο από την ΕΥΔ του ΕΠ Νοτίου Αιγαίου για την πράξη Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρόδου με Παράρτημα Ρομά, ενώ αύριο θα παραστεί στον διαχειριστικό έλεγχο της πράξης Δομή Παροχής Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου.  

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε οι λύσεις σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας οφείλουν να είναι άμεσες και αποτελεσματικές. Η στενή συνεργασία είναι επιβεβλημένη για να καλυφθεί όσο το δυνατόν ευρύτερο φάσμα των αναγκών τους, δήλωσε ο κ. Γιώργος Τριάντος. Για το λόγο αυτό έχει σχεδιαστεί συνάντηση με τα στελέχη του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Πνοή την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και τη Τρίτη 1 Οκτωβρίου με τα στελέχη του ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ Δήμου Ρόδου. Τη Δευτέρα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Μυοσκελετικής Υγείας ο αντιδήμαρχος θα χαιρετίσει την ημερίδα με θέμα το «Χρόνιο πόνο» με ομιλητή τον κ. Γιώργο Καζούλη, ορθοπεδικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 9:00πμ στο ΚΑΠΗ του Αγίου Ιωάννη και τέλος την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου θα έχει συνάντηση εργασίας με τους συλλόγους που εδρεύουν στο παλιό νοσοκομείο.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση