.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση στο Μαξίμου του Προέδρου ΤΕΕ Δωδ/σου A. Γιαννικουρή με Γεραπετρίτη και Στασινό για ζητήματα του κλάδου

Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Προέδρου ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Γιαννικουρή με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Στασινό, την Πέμπτη νωρίς το απόγευμα.

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν το θέμα της υποστελέχωσης στον Δήμο Καρπάθου που αφορά στην ΥΔΟΜ Δήμου Καρπάθου, στην ΔΟΥ και στο ΙΚΑ αλλά και συνολικά τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να γίνει αποκέντρωση και να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της λειτουργίας των υπηρεσιών που αφορούν στην ανάπτυξη και την επαγγελματική καθημερινότητα των νησιωτών μηχανικών της Δωδεκανήσου.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσουκ. Γιαννικουρής ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για την δραστηριότητα και τις πρωτοβουλίες του Περ. Τμήματος Δωδεκανήσου αλλά κυρίως για την προσπάθεια του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, για την κατάθεση προτάσεων μέσω ερευνητικών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, interreg) σε συνεργασία με το ΕΜΠ,για τη νησιωτικότητα, την βιώσιμη ανάπτυξη, τον τουρισμό, τις μεταφορές, την τοπική οικονομία και την προοπτική των νησιών μας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γιαννικουρής ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την εποικοδομητική συζήτηση και την άμεση ανταπόκριση ενώ δεσμεύθηκε για την κατάθεση υπομνήματος για την στελέχωση των υπηρεσιών όλων των νησιών, που θα συζητηθεί στα συλλογικά όργανα του Περ. Τμήματος Δωδεκανήσου, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

Τέλος ο κ. Γιαννικουρής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Στασινό για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη στήριξή στη δράση και τις προσπάθειες του Τμήματος μας.    

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση