.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση εργασίας Γιάννη Κρητικού - Στράτο Καρίκη

Συνάντηση εργασίας  του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας,  Δια Βίου  Μάθησης  και Απασχόλησης, Γιάννη Κρητικού στον Δήμο  Ρόδου με  τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, Οικολογίας, Ισότητας  και  Μετανάστευσης, Στράτο Καρίκη

Στις 6/11/2019, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Γιάννης Κρητικός πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, Οικολογίας, Ισότητας και Μετανάστευσης κ. Στράτο Καρίκη παρουσία υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ροδίων μέσα από την οποία είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τη σημαντική δουλειά που γίνεται στα σχολεία του Νησιού.

Ο κ. Καρίκης ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και όσα προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα. Ανέφερε τη λεπτομερή καταγραφή όλων των προβλημάτων σε κάθε σχολείο κατά το πρώτο δίμηνο της θητείας του, τις πρώτες παρεμβάσεις στα κτίρια, την αγορά εξοπλισμού και την αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με τη μεταφορά μαθητών/τριών. Τέλος, ανέλυσε σε βάθος το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα που αφορά τη νομιμοποίηση αρκετών σχολείων, ένα μεγάλο πρόγραμμα προμηθειών, την επέκταση υφισταμένων δομών και την κατασκευή νέων και ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την πολύ σημαντική μέχρι σήμερα στήριξή της.

Ο κ. Κρητικός ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο για το προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου και για την ιδιαίτερη σημασία που έμπρακτα δίνει σε θέματα Παιδείας. Ανέφερε τα πολύ μεγάλα ποσά που έχουν δεσμευθεί από την Περιφέρεια για τα σχολεία κάθε Δήμου και ζήτησε να προχωρήσουν οι μελέτες ώστε σύντομα να ενταχθούν όλα τα νέα έργα σε προγράμματα. Αφού συνεχάρη τον κ. Καρίκη για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άψογη οργάνωση και τον σωστό προγραμματισμό, δεσμεύθηκε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να στηρίζει τα σχολεία μας και θα βρίσκεται δίπλα στον Δήμο, τις Σχολικές Επιτροπές, τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Μετά τη συζήτηση, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Κρητικός δήλωσε: ''Είχαμε σήμερα μια πολύωρη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Καρίκη και υπηρεσιακά στελέχη κατά την οποία συζητήσαμε τα πάντα. Ένα είναι βέβαιο: η Παιδεία στη Ρόδο είναι σε ικανότατα χέρια.''

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση