.

Διαφήμιση

 

User login

Α’ ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ - Οι δήμαρχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Η Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου εκφράζει την ανησυχία της για τη δυσκολία στελέχωσης με εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων των νησιών του νομού μας, κυρίως των ακριτικών. 
Η έλλειψη κατοικιών διαθέσιμων προς ενοικίαση σε συνδυασμό με την ραγδαία αύξηση των ενοικίων και η κατάργηση της μοριοδότησης των δυσπρόσιτων περιοχών τη χρονιά που πέρασε αναγκάζει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ώστε να αρνηθούν τον διορισμό τους. Αυτή η τακτική ακολουθήθηκε κατά τις προηγούμενες φάσεις προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Κατά συνέπεια τα σχολεία δεν στελεχώνονται επαρκώς. Αποτέλεσμα αυτού να χάνονται πολλές διδακτικές ώρες, να δημιουργούνται εμπόδια στην εκπαίδευση και πρόοδο των μαθητών μας και να καταργείται έτσι η ισότητα των ευκαιριών για τα παιδιά που κατοικούν στα νησιά μας.
Η Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου καλεί πρωτίστως τους δημάρχους και προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων να ενσκήψουν με ειλικρινές ενδιαφέρον, προσοχή και ευαισθησία στο πρόβλημα και να βοηθήσουν όπως εξασφάλιση στέγης κ.ο.κ. και γενικά με όσα μέσα διαθέτουν στην αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.
Αν, όμως, συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα οδηγηθούμε στη συρρίκνωση των σχολικών μονάδων και σε ερήμωση των ακριτικών νησιών μας, πράγμα το οποίο απευχόμαστε. Για αυτό, λοιπόν, χρειάζεται να αντιπαλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ       ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΑΦΗΣ

Editorial

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουρισμού

http://www.katartisi-pnai.gr/

Ανοίγει η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το Κ.Ε.Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Από σήμερα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, από όλα τα νησιά της Περιφέρεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση