.

Διαφήμιση

 

User login

Σύσκεψη για την υποβολή προτάσεων εν όψει της νέας Τουριστικής Περιόδου 2020

Το Σάββατο 23/11/2019 στις 18:30, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η προγραμματισμένη σύσκεψη των μελών της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Λέρου με φορείς και επαγγελματίες του Τουρισμού.

Στη σύσκεψη παρέστησαν, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ως πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καστής Δημήτριος και κ. Γρεκός Κυριάκος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μπίλλης Νεκτάριος, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Τουριστικής επιτροπής, καθώς επαγγελματίες του Τουρισμού και εκπρόσωποι φορέων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ακούστηκαν αξιόλογες προτάσεις από τους παριστάμενους, ενώ ο Δήμαρχος και τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής αφού άκουσαν όλες τις απόψεις - προτάσεις, ανέπτυξαν τη γενικότερη κατεύθυνση του Δήμου Λέρου όσον αφορά στην Τουριστική προβολή του νησιού το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Κοινή διαπίστωση όλων των παρισταμένων, ήταν η παντελής -λυπηρή- απουσία σημαντικών φορέων του νησιού, σε μια τόσο σημαντική σύσκεψη για τον προγραμματισμό δράσεων της νέας Τουριστικής Περιόδου 2020.

Η Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού θα συνέλθει εκ νέου ανακοινώνοντας τις οριστικές προτάσεις της στους ενδιαφερόμενους φορείς και στους πολίτες της Λέρου.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση