.

Διαφήμιση

 

User login

Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού- Αθλητισμού Δήμου Ρόδου ανακοινώνει ότι κάθε Δευτέρα από τις 8.00μμ έως τις 8.45μμ, στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο, λειτουργεί το τμήμα υποδοχής και προετοιμασίας νέων μελών της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου.

Όσοι και όσες αγαπούν το καλό τραγούδι μπορούν να παρακολουθήσουν - χωρίς οικονομική επιβάρυνση- αυτά τα μαθήματα, ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι μουσικές γνώσεις και χωρίς τον περιορισμό της λεγόμενης σωστής φωνής. Αφού κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων – μαθημάτων, καθένας και καθεμία διευθετεί πιθανές φωνητικές και μουσικογνωστικές ελλείψεις.

Το τμήμα προετοιμασίας της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου λοιπόν είναι ανοιχτό σε όλες και σε όλους όσους αγαπούν το ομαδικό, το Χορωδιακό τραγούδι.

Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες, μιλήστε με τον διδάσκοντα και διευθυντή της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, κύριο Γιώργο Σακελλαρίδη στο τηλέφωνο: 697 6968055.    

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση