.

Διαφήμιση

 

User login

Ο Γηρυόνης είδε την Χάλκη και φοβήθηκε .

  Η Δευτέρα 25/11/19 αποδείχτηκε μια πολύ δύσκολη ημέρα για ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως για την Δωδεκάνησο. Ο Γηρυόνης γιος του Ποσειδώνα και της Καλλιρόης και εγγονός της Μέδουσας στην ελληνική Μυθολογία άφησε πίσω του μεγάλες καταστροφές σε υποδομές, περιουσίες και στέρησε την ζωή σε δυο συμπολίτισσες μας, μια 75 Χρόνη η οποία δεν κατάφερε να διασωθεί από τον χείμαρρο που κατέκλυσε το σπίτι της στην Ιαλυσό της Ρόδου και μια χειμερινή κολυμβήτρια στην Κω η οποία εκείνη την στιγμή κολυμπούσε.
  Ο Γηρυόνης έκανε την εμφάνιση του και στο νησί της Χάλκης με σφοδρές καταιγίδες, ανέμους της τάξεως των 9 μποφόρ και την φουσκοθαλασσιά να παλεύει με τα βράχια της Χάλκης για περισσότερο από 24 ώρες .Το νησί ήταν πολύ καλά προετοιμασμένο και δεν σημειώθηκαν ζημιές καθώς είχαν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες από πλευράς υπηρεσιών του Δήμου. Ο Δήμαρχος, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονταν σε ετοιμότητα ήδη από το βράδυ της Κυριακής και έτσι ο Γηρυόνης ήλθε, είδε και απήλθε.
  Ο Δήμαρχος Χάλκης Ευάγγελος Φραγκάκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και την βαθειά του θλίψη για όλη της πληγείσα Δωδεκάνησο.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση