.

Διαφήμιση

 

User login

Αισθητή η παρουσία του Κώστα Χρυσοχοΐδη στο 1ο περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού

Στο πρώτο περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο για τον τουρισμό Κώστα Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποίησε μία καθηλωτική τοποθέτηση αναφέροντας τις δυσκολίες που θα πρέπει να παρακαμφθούν για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε τουριστικά επί 12μηνο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, με μακρά εμπειρία στον τουρισμό, αφού πρώτα έδωσε τα συγχαρητήρια του για την σύγκλιση του πρώτου περιφερειακού συμβουλίου τουρισμού, έθεσε, στη συνέχεια, τους προβληματισμούς του για την προβολή και διαφήμιση που προτάθηκε, καθώς επίσης και τις αναγκαίες δράσεις στις υποδομές των τουριστικών περιοχών.

Η συνεδρίαση του πρώτου περιφερειακού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΕΟΤ  παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, καθώς επίσης και με συμμετοχή περιφερειαρχών και αντιπεριφερειαρχών από τις 13 περιφέρειες της χώρας. Όπως έγινε γνωστό ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στην τοποθέτηση του προέβαλε την επιθυμία για τουρισμό 12 μηνών σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Με βασικό στόχο, λοιπόν, τον 12μηνο τουρισμό ακολούθησαν οι τοποθετήσεις και των υπολοίπων ηγετών υπουργείου και ΕΟΤ. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και τοποθετήσεις των παρισταμένων εκπροσώπων των Περιφερειών, οι οποίοι με χαρά υποδέχθηκαν την πρόταση. Αίσθηση, όμως, προκάλεσε η τοποθέτηση του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για τον τουρισμό Κώστα Χρυσοχοΐδη, ο οποίος κατεύνασε το κλίμα ενθουσιασμού με τους δισεπίλυτους  προβληματισμούς που έθεσε. Μίλησε για το πρόβλημα υποδομών, για την έλλειψη παροχής υπηρεσιών, για τις ανθρώπινες αντοχές και γενικά για τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν κατά προορισμό.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης με την τοποθέτηση του έδειξε και τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. Παράλληλα μίλησε και για την τουριστική προβολή και διαφήμιση και διαφοροποιήθηκε από τα όσα είπαν οι επιτελείς του ΕΟΤ, αναλύοντας το πετυχημένο μοντέλο που έχει ακολουθήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και κάθε χρόνο αναδεικνύεται πρωταθλήτρια σε αφίξεις και έσοδα.

Οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ακούσθηκαν με ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη και πολλοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες και αναλύσεις, αναπτύσσοντας έτσι και απόψεις για λύσεις στα προβλήματα που τέθηκαν.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση