.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση Δημάρχου Χάλκης Φραγκάκη Ευάγγελου με τον Υφυπουργό Οικονομικών Βεσυρόπουλο Απόστολο

Συνάντηση Δημάρχου Χάλκης Κ. Φραγκάκη Ευάγγελου με τον Υφυπουργό οικονομικών Κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο στην Αθήνα , με θέμα την ολοκλήρωση του Βιολογικού της Χάλκης.

  Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Χάλκης Κ. Φραγκάκης Ευάγγελος  πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό οικονομικών Κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο με θέμα συζήτησης τις αδειοδοτήσεις για το έργο «Εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων»  στη Νήσο Χάλκη.
  Ο Υφυπουργός κατανόησε πλήρως την σημαντικότητα του έργου για την τοπική κοινωνία της Χάλκης και έδωσε εντολή στα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου να δώσουν προτεραιότητα για την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων.
  Ένα έργο που επί πολλά έτη, 21 για την ακρίβεια , "θαλασσοδέρνεται" στα πλαίσια μελετών, σχεδίων και αδειοδοτήσεων και τώρα γίνεται μια προσπάθεια από την νέα Δημοτική Αρχή , ανασύνταξης και δρομολόγησης των όσων έμειναν ανολοκλήρωτα.
Το έργο μπορεί να χαρακτηριστεί με ευκολία δαιδαλώδες όμως παρόλα αυτά ο Περιφερειάρχης Κ. Χατζήμαρκος Γιώργος σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση του.
  Η Κτηματική υπηρεσία του νομού Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα ο προϊστάμενος Κ. Τριανταφύλλας Παναγιώτης και οι συνεργάτες του στηρίζουν την προσπάθεια.
  Ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ Κ. Υψηλάντης Γεώργιος είναι ο άνθρωπός που δίνει "μάχες" για την επιτυχή ολοκλήρωση του φακέλου του έργου.
  Η κατασκευή του Βιολογικού της Χάλκης είναι ένα θέμα ζωής για όλο το νησί , όλοι οι εμπλεκόμενοι αρμόδιοι φορείς , επώνυμοι και ανώνυμοι ,προσπαθούν τα μέγιστα ώστε να προσπελαστούν τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση