.

Διαφήμιση

 

User login

ΣΤΗΝ 29η ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2013 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Ο Δήμαρχος Λέρου παρευρέθηκε στην 29η έκθεση «PHILOXENIA 2013» που πραγματοποιείται από 21 εως 24 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPΟ στη Θεσσαλονίκη. Το παρόν έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων της Λέρου.

  • Στο δικό του περίπτερο ο Δήμος μας, πέρα από το ενημερωτικό υλικό με τις ομορφιές της Λέρου, έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν και δείγματα από παραδοσιακά προϊόντα, αποσπώντας τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης. Σημαντικές επαφές έγιναν επίσης με ξένους εμπορικούς επισκέπτες που προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Ο δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν για την προβολή του νησιού μας και ιδιαίτερα την κυρία Καλανδράνη Πετρούλα, η οποία για πολλοστή φορά βοήθησε με την παρουσία της στη  προβολή του νησιού μας. Επίσης, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει, σε συνεργασία με όλους τους φορείς , τον αγώνα για την ανάδειξη κι ενίσχυση της Λέρου, που θα οδηγήσουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη. 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση