.

Διαφήμιση

 

User login

1ο CANTO Human Voice Festival // 5-12 Σεπτεμβρίου 2020, Ρόδος

Με θέμα «Το Ταξίδι», το 1ο Canto Human Voice Festival, που θα γίνει στη Ρόδο, από τις 5 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2020, ανοίγει με μια έκθεση-αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, τη μεγάλη ντίβα του λυρικού τραγουδιού.

Ακολουθούν θεματικές συναυλίες φωνητικής τέχνης με  σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προβολές θεματικών ταινιών, μεταμεσονύκτια συναυλία- δρώμενο, εκπαιδευτικά εργαστήρια και masterclasses για τη φωνή και την τέχνη του τραγουδιού αλλά και συμμετοχικοί διάλογοι με σημαντικούς ομιλητές από το χώρο της διανόησης, της επιστήμης και της τέχνης.

Ιδρυτές του Canto, είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, βαρύτονος Δημήτρης Τηλιακός, η πρόεδρος του World Human Forum, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, και η καλλιτεχνική διευθύντρια του WHF, Μυρτώ Βουνάτσου.

Περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Canto Human Voice Festival μπορείτε να βρείτε στην  ιστοσελίδα www.cantofestival.art και στις σελίδες στα social media @cantofestival.art

Φωτογραφικό υλικό και λεζάντες μπορείτε να βρείτε στο λινκ: https://www.dropbox.com/sh/ixtvkprojdd3044/AAAH3FSWqIevsbDGOXtNQtb1a?dl=0

Για θέματα Τύπου και δημοσιεύσεις στη Ρόδο, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Project Coordinator, κα Χάιντι Λαζάνη, στα heidilazani@yahoo.gr και heidi@cantofestival.art και στο τηλ. 6945137848.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση