.

Διαφήμιση

 

User login

Παραίτηση Δοντά και Αγγέλου από το συντονιστικό όργανο των φορέων – Έκδοση κειμένου χωρίς την έγκριση μας.

Το ΔΣ του ΣΕΕΜΠ αποφάσισε ο Πρόεδρος του Δοντάς Βασίλης και η Μαρια Αγγελου, Υπεύθυνη Τύπου και ΔημοσίωνΣχέσεων να παραιτηθούν από το συντονιστικόόργανο των φορέων του νησιού μετα την κοινοποίησηψηφίσματοςχωρίς την έγκριση τους.

Το συντονιστικόόργανοδημιουργήθηκε μετα την συνάντηση των φορέων του νησιού, από μέλη τους κυρίως, προκειμένου να συνεργαστούμε για την αντιμετώπιση των οικονομικώνσυνέπειων  της πανδημίας στην περιοχή μας, σε συνεργασίαπάντα με όλους τους εμπλεκομένους, τους δυο βαθμούςτοπικήςαυτοδιοίκησης και τους βουλευτές μας. Όπως ειπώθηκε και στην σύσκεψηκάνεις δεν περισσεύει και όλοιπρέπει να είμαστεμαζίενωμένοι.

Όμως η σύνταξητου κειμένου του ψηφίσματος εν τη απουσία μας, η τροποποίηση της αρχικής στοχοθεσίας και η δημοσίευση του χωρίς την έγκριση μας με όποια συνέπεια αυτό συνεπάγεται δεν αποτελεί πρακτική που αρμόζει σε μια τέτοιου είδους διαδικασία και συνεργασία και δεν μας εκφράζει.

Αποφασίζουμε την αποχώρηση μας και την συνέχιση των προσπαθειών μόνοι, ως ΣΕΕΜΠ, όπως κάναμε από τις 16 Μαρτίου, όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια επικοινωνίας με τα αρμόδια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας Υπουργεία, μέχρικαι σήμερα.

Εκ μέρους του ΔΣ

Δοντάς Βασίλης

Μαρία Αγγέλου

Πρόεδρος

 

Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση