.

Διαφήμιση

 

User login

Η Μεγίστη είναι ο ορισμός της Ελλάδας και η μικρογραφία της

«Η Μεγίστη είναι ο ορισμός της Ελλάδας και η μικρογραφία της. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά των δυνατών συναισθημάτων που νιώθουμε κάθε φορά που τα βήματά μας, μας οδηγούν στο Καστελλόριζο!» Με τις σκέψεις αυτές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης ως επικεφαλής μεγάλης ομάδας της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, επισκέφτηκε το ακριτικό νησί για να αποδειχθεί για μια ακόμα φορά η διαρκής παρουσία της Περιφερειακής Αρχής στο νοτιότερο νησί του Νοτίου Αιγαίου με απαράμιλλη ομορφιά και την μεγάλη αξία.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος επέλεξε το Καστελλόριζο ως συμβολισμό του πολιτικού του προγράμματος το 2014 με το όνομα «2Κ», όπως ο κ. Φλεβάρης ανέφερε, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη στις Αρχές του νησιού.

Τον κ. Φλεβάρη συνόδευσε ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης κ. Πάνος Βενέρης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου κ. Χρήστος Καραϊσαρίδης και στελέχη της Υπηρεσίας. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος και πιστοποίηση των συστημάτων ζύγισης στον Δημοτικό Αερολιμένα Καστελλορίζου (ΔΑΖΟ) και ενημέρωση για λειτουργικά θέματα. Ακολούθησε η συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγίστης κ. Γιώργο Σαμψάκο και εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου, της Εκκλησίας και των Τοπικών Αρχών καθώς και με τους Διοικητές των στρατιωτικών δυνάμεων και τον Κυβερνήτη πλωτής μονάδας του Πολεμικού Ναυτικού. Επίσης υπήρξαν συζητήσεις και συνομιλίες με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού και ενημέρωσή τους για θέματα των Υπηρεσιών και την τήρηση των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19.

Editorial

Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η παράσταση βασισμένος στην ομώνυμη νουβέλα του βραβευμένο Γιάννη Σκαραγκά, και είναι εμπνευσμένη από τη γυναίκα της Δέσποινας Αχλαδιώτη, της ελληνικής χήρας που γνωρίζει ως Κυρά της Ρωσίας από την οικογένεια του μικρού χαρακτήρασιού, στο γραφείο έζησε μόνην από την τέχνη Παγκόσμια ταινία, γεράματα της. Διαδικασία εισαγωγής στην Κύπρο, η Δέσποινα Αχλαδιώτη κατά την ηρωική φυσιογνωμία.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: "Γιατί να λείπεις από τη ζωή σου;

Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος: «Στοίχημα υγειονομικής και οικονομικής επιβίωσης ο εμβολιασμός. Ώρα προσωπικής και κοινωνικής ευθύνης. Εμβολιαζόμαστε Όλοι.»

«Γιατί να λείπεις από τη ζωή σου; Η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου». Αυτό είναι το μήνυμα της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που ξεκίνησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των νησιών, συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια.

ΔΕΥΑΡ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

https://deyar.gr/

Η ΔΕΥΑΡ αλλάζει, ανασυγκροτείται και εκσυγχρονίζεται.

Με μεθοδικότητα και αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών, οργανώνεται για να καλύπτει με αμεσότητα τις ανάγκες των πολιτών σε κάθε γωνιά του νησιού.

 

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση