.

Διαφήμιση

 

User login

Η Μεγίστη είναι ο ορισμός της Ελλάδας και η μικρογραφία της

«Η Μεγίστη είναι ο ορισμός της Ελλάδας και η μικρογραφία της. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά των δυνατών συναισθημάτων που νιώθουμε κάθε φορά που τα βήματά μας, μας οδηγούν στο Καστελλόριζο!» Με τις σκέψεις αυτές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης ως επικεφαλής μεγάλης ομάδας της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, επισκέφτηκε το ακριτικό νησί για να αποδειχθεί για μια ακόμα φορά η διαρκής παρουσία της Περιφερειακής Αρχής στο νοτιότερο νησί του Νοτίου Αιγαίου με απαράμιλλη ομορφιά και την μεγάλη αξία.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο ότι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος επέλεξε το Καστελλόριζο ως συμβολισμό του πολιτικού του προγράμματος το 2014 με το όνομα «2Κ», όπως ο κ. Φλεβάρης ανέφερε, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη στις Αρχές του νησιού.

Τον κ. Φλεβάρη συνόδευσε ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης κ. Πάνος Βενέρης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου κ. Χρήστος Καραϊσαρίδης και στελέχη της Υπηρεσίας. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος και πιστοποίηση των συστημάτων ζύγισης στον Δημοτικό Αερολιμένα Καστελλορίζου (ΔΑΖΟ) και ενημέρωση για λειτουργικά θέματα. Ακολούθησε η συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγίστης κ. Γιώργο Σαμψάκο και εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου, της Εκκλησίας και των Τοπικών Αρχών καθώς και με τους Διοικητές των στρατιωτικών δυνάμεων και τον Κυβερνήτη πλωτής μονάδας του Πολεμικού Ναυτικού. Επίσης υπήρξαν συζητήσεις και συνομιλίες με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού και ενημέρωσή τους για θέματα των Υπηρεσιών και την τήρηση των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση