.

Διαφήμιση

 

User login

Νέες διακρίσεις για τα Atrium Hotels

Τα ξενοδοχεία Atrium Palace ThalassoSpa Resort Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel &Spa,βραβεύθηκαναπό τον δημοφιλή TourOperator της Αγγλίας BritishAirways με το βραβείο CustomerExcellenceAward για τις επιδόσεις τους την χρονιά 2019.Η βράβευση δίδεται για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και βασίζεται εξ ολοκλήρου στην συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών της BritishAirways και συγκεντρώνονται από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης Reevooμε την οποία συνεργάζεταιηBritishAirways.

Η British Airways Holidays είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως μέρος της δέσμευσής της να παρέχει διακοπές υψηλής ποιότητας, η British Airways χρησιμοποιεί τα σχόλια των πελατών της για να βρει τα κορυφαία ξενοδοχεία της. Η British Airways Holidays συνεργάζεται με την Reevoo, μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρεία τρίτων μερών, για τη συλλογή κριτικών από τους πελάτες τους. Οι κριτικές συλλέγονται μόνο από γνήσιους πελάτες της British Airways Holidays, οι οποίοι καλούνται να βαθμολογήσουν ξενοδοχεία με βάση την τοποθεσία, την εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και την ποιότητα του ύπνου. Οι συμμετέχοντες δίνουν επίσης στο ξενοδοχείο μια συνολική βαθμολογία στα δέκα. Μάθετε περισσότερα για το Reevoo στη διεύθυνση ba.com/reviews.

Τα βραβεία στάλθηκαν στον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κ.ΓεώργιοΜατσίγκο από την της BritishAirways κα. Bentley, Διευθύνουσα Σύμβουλο της BritishAirways.

Επιπλέον, το Ξενοδοχείο AtriumPrestigeThalassoSpaResort&Villas, έλαβε το βραβείο HolidaycheckGoldAward για την σεζόν του 2019, που δίδεται σε ξενοδοχεία για την υψηλή παροχή υπηρεσιών και απονέμεται έπειτα από έγκυρη αξιολόγηση των επισκεπτών.

Τα Atrium Hotels πάντα στοχεύουν στην ποιότητα και την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών τους με ευγένεια, χαμόγελο και ασφάλεια από το καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει, εκπαιδεύοντας το συνέχεια και προσφέροντας κάτι διαφορετικό στην ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη.

Ο κ.Ματσίγκος δήλωσε ότι τα βραβεία αυτά, είναι αποτέλεσμα των υψηλών επιδόσεων του προσωπικού μας και της αδιάκοπης προσπάθειας για άριστη παροχή υπηρεσιών.

Το μήνυμα μας είναι, ότι δεν εξυπηρετούμε τουρίστες., αλλά φιλοξενούμε επισκέπτες και φίλους.

Τα βραβεία αυτά, είναι μία τιμητική αναγνώριση και αποτελούν την κινητήριο δύναμη ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον.

Editorial

Διαφήμιση