.

Διαφήμιση

 

User login

Δημήτρης Κρητικός προς Αντώνη Καμπουράκη για τον προϋπολογισμό του 2021: «Εύχομαι να μας διαψεύσετε και εμείς έχουμε τον πολιτικό πολιτισμό να σας το αναγνωρίσουμε».

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» και ο επικεφαλής της Δημήτρης Κρητικός, καταψήφισαν τον προϋπολογισμό του 2021 που έφερε προς έγκριση η δημοτική αρχή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

Προηγήθηκε η ψήφιση από την παράταξη του τεχνικού προγράμματος κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του σώματος.

Όπως επισήμανε ο κ. Κρητικός κατά την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο, ο προϋπολογισμός της δημοτικής αρχής είναι ένας λογιστικός προϋπολογισμός, ένας προϋπολογισμός ρουτίνας, που δεν αφουγκράζεται τις ανάγκες των κοινοτήτων.

Αποτελεί μια αντιγραφή του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 με μηδενικό αναπτυξιακό και επενδυτικό χαρακτήρα, μηδενική ενίσχυση μέσω προγραμμάτων για τους εργαζόμενους στον τουρισμό, και τους εποχικά εργαζόμενους, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, για τους μακροχρόνια άνεργους, για τον πολιτισμό.

Ο κ. Κρητικός υπογράμμισε επίσης κατά την τοποθέτησή του, την έλλειψη μεγάλων έργων πνοής του Δήμου, την έλλειψη πολιτικών προάσπισης της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης και του αθλητισμού ενώ κατέληξε λέγοντας ότι στερείται οράματος, στρατηγικής, οργάνωσης και ενεργειών ώστε να πάει την πόλη και τους πολίτες της πιο μπροστά στο μέλλον και να την ανατάξει στην τουριστική αγορά.

Editorial

Διαφήμιση