.

Διαφήμιση

 

 

User login

Πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία σωματείων του τουρισμού στον ΟΑΕΔ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον ΟΑΕΔ η κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει η Επιτροπή Αγώνα και τα σωματεία εργαζομένων στα ξενοδοχεία Amilia Mare, Miramare και Sheraton, ενώ υπήρχε αντιπροσωπεία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου και της ΟΓΕ.

Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν τη στάση της κυβέρνησης και της κεντρικής Διοίκησης του ΟΑΕΔ, που ακόμα και σήμερα μετά από αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις που έχουν γίνει από εργατικά σωματεία σε ολόκληρη τη χώρα, αρνούνται να εξασφαλίσουν αξιοπρεπές εισόδημα στους εποχικούς εργαζόμενους.

Ακόμα και σήμερα οχυρώνονται πίσω από αναχρονιστικές γραφειοκρατικές διαδικασίες περί “εποχικότητας” τη στιγμή που έχουν στα χέρια τους όλα τα εργαλεία και για να προσδιορίσουν ποιοι είναι οι χιλιάδες εποχικοί που είναι στον αέρα, ακόμα και για να αλλάξουν νόμους και κανονισμούς που μπαίνουν εμπόδια. Οι εξαγγελίες - γιατί στο επίπεδο της εξαγγελίας είναι - για δυο μήνες παράταση σε όσους ως τώρα έπαιρναν επιδότηση δυο μήνες εκτάκτως σε όσους είναι εκτός επιδότησης, δεν αρκούν για να καλύψουν τις συσσωρευμένες οφειλές, πολύ περισσότερο που όλες οι εκτιμήσεις καταλήγουν ότι η σαιζόν αν ξεκινήσει θα είναι στο επόμενο εξάμηνο.

Αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τη διευθύντρια του τοπικού υποκαταστήματος στην οποία παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα.

Στη συνέχεια εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους, εξέφρασε την αγανάκτηση των εποχικών εργαζομένων για τις “υπηρεσιακές” απαντήσεις που δίνει η Διοίκηση του ΟΑΕΔ στα αιτήματά τους, που όμως δε γεμίζουν τις τσέπες των εργαζομένων… Συνεπώς θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με αίτημα την εξασφάλιση εισοδήματος.

Τέλος οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι που υπάρχει προγραμματισμένη διαμαρτυρία στην Ένωση Ξενοδόχων με αίτημα δουλειά για όλους, χωρίς απολύσεις, χωρίς μειώσεις μισθών, χωρίς καμία βλαπτική μεταβολή στα δικαιώματα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ AMILIA MARE

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ MIRAMARE

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ SHERATON

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση