.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΣ

Λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που πρόκειται να πλήξει και την περιοχή μας την επόμενη εβδομάδα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες,  ο Δήμος Ρόδου  απευθύνει έκκληση στους πολίτες για παροχή βοήθειας στα αδέσποτα ζώα που το έχουν ανάγκη.

Σε συνθήκες ψύχους τα ζώα έχουν μεγαλύτερες ανάγκες σε τροφή. Σε δριμύ ψύχος ένα ζώο που δεν έχει πρόσβαση σε τροφή πεθαίνει σε λιγότερο από μία μέρα. Ο Δήμος Ρόδου έχει τοποθετήσει σταθμούς σίτισης σε σημεία με ικανό αριθμό αδέσποτων, ωστόσο υπάρχουν μεμονωμένα ζώα που δεν έχουν πρόσβαση στις δημοτικές ταΐστρες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις παρακαλούνται οι πολίτες να βοηθήσουν αυτά τα ζώα παρέχοντάς τους  τροφή και νερό τις ημέρες που θα διαρκέσει η κακοκαιρία καθώς και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα όπου είναι δυνατόν και τους ευχαριστούμε για την φιλοζωική συνείδηση και την ανταπόκρισή τους.

                                             Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

                                                 Τομέα Πρωτογενούς Ανάπτυξης

                                                    Ευδοκία Πάττα - Αποστολίδη  

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση