.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ.

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κοσκινού πρώην Δήμου Καλλιθέας  για την κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού είναι σε εξέλιξη. Η μελέτη υλοποιήθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών σε ακίνητο 10.000τ.μ το οποίο εξαγοράστηκε από τον πρώην Δήμο Καλλιθέας εντός του οποίου λειτουργεί και το Νηπιαγωγείο Κοσκινού.

Με εντολή του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη    η Ανέγερση Νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας, Κοινότητας Κοσκινού του Δήμου Ρόδου, παίρνει σάρκα και οστά και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς. Αν και το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα προβλέπει την ολοκλήρωση του έργου τον Νοέμβριο του 2022, με τους ρυθμούς με τους οποίους εκτελείται το έργο, η ολοκλήρωση του αναμένεται να γίνει πολύ γρηγορότερα.

 Ο Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί (24) βρέφη και (45) νήπια. Αποτελείται από τρία επίπεδα: ισόγειο, εμβαδού 419,66τμ και ημιυπαίθριους χώρους 3,11τμ,  1Ο όροφο, εμβαδού 199,93τμ και υπόγειο, εμβαδού 156,23τμ και πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η μελέτη, προϋπολογισμού 2.200.000,00€ με το ΦΠΑ, συντάχθηκε από το επιστημονικό προσωπικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου και το έργο ανατέθηκε μετά από δημοπρασία στην Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρία «VAST-MAKE ΙΚΕ».

Θα ήθελα να συγχαρώ το επιστημονικό προσωπικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών καθώς και τους επιβλέποντες μηχανικούς μας για την άψογη συνεργασία.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Τεχνικών Έργων και Υποδομών

Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση