.

Διαφήμιση

 

 

User login

Η Περιφέρεια ανοίγει δρόμους επικοινωνίας μεταξύ των παραγωγών

             Στην προσπάθεια της να δώσει κίνητρα στους παραγωγούς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τείνει χείρα βοηθείας και ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με εμπόρους και χρήστες της παραγόμενης σοδειάς. Ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης είναι σε συνεχή επαφή με αγρότες και κτηνοτρόφους, με τους οποίους συζητά την όλη διαδικασία, από την σπορά έως την αποκομιδή και την διάθεση των προϊόντων. Η μεταξύ των παραγωγών επικοινωνία και συνεργασία θα δώσει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες για αυξημένη και ποιοτικότερη παραγωγή.

Χθες ο κ. Ζαννετίδης επισκέφθηκε τη νέα χοιροπτηνοτροφική μονάδα του Δημήτρη Τσιμενίδη, ο οποίος, εκτός από την πώληση ζωοτροφών και λιπασμάτων ετοιμάζεται και για εμπόριο πουλερικών. Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες διαπίστωσαν ότι έχουν κοινή αγωνία για την αναπτυξιακή αγροτική και κτηνοτροφική προσπάθεια, με τον κ. Τσιμενίδη να πιστεύει πως η Ρόδος έχει τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης των εκτάσεων της, αρκεί οι ενασχολούμενοι να αφιερώσουν χρόνο για να πετύχουν το στόχο τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης του πρότεινε να έλθει σε επαφή με παραγωγούς ζωοτροφών και να συνεργασθεί με αγρότες που καλλιεργούν σιτηρά και δεν μπορούν να τα διαθέσουν. Αν οι αγρότες αυτοί διαπιστώσουν πως δεν έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας των προϊόντων τους, πολύ εύκολα θα τολμήσουν την αύξηση της παραγωγής τους, θέλοντας να τηρήσουν την συμφωνία που έχουν κάνει. Με βάση αυτό το σκεπτικό ο κ. Ζαννετίδης θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε παραγωγικές μονάδες για να περάσει το μήνυμα της συνεργασίας η οποία θα επιφέρει αύξηση παραγωγής, ανάπτυξη και κέρδος τόσο στους ίδιους, όσο και στον τόπο.  

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση