.

Διαφήμιση

 

 

User login

Το ΚΕΚ Γεννηματάς και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και διοργανώνουν Εκπαιδεύσεις Μελισσοκομίας.

Το ΚΕΚ της Περιφέρειας Γεώργιος Γεννηματάς εργάζεται εντατικά και αξιοποιεί στο έπακρο κάθε δυνατότητα ώστε να συμβάλλει στη στρατηγική επιλογή της Περιφέρειας για στήριξη του πρωτογενούς τομέα και των τοπικών παραδοσιακών μας προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας υλοποιεί επιδοτούμενο σεμινάριο με αντικείμενο

την Προώθηση Εξαγωγών Και Εξαγωγικό Μάρκετινγκ Αγροδιατροφικών Προϊόντων και την Συμμόρφωση με πρότυπα συστήματα τυποποίησης Αγροδιατροφικών Προϊόντων.

Επίσης έχει ήδη οργανώσει εκπαιδευτικές δράσεις και συνεχίζει να υλοποιεί και να προετοιμάζει δωρεάν σεμινάρια σε θεματικές ενότητες όπως Αμπελουργία και ΟινολογίαΤοπικές Παραδοσιακές Συνταγές (από τοπικά παραδοσιακά προϊόντα), ΜελισσοκομίαΜεταποίηση Τροφίμων και Ποτών.

Στην προσπάθεια στήριξης του πρωτογενούς τομέα εντάσσεται και η συνεργασία για άλλη μια χρονιά, του ΚΕΚ Γεννηματάς με τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ρόδου "Η Κυψέλη" για την διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων μέσα στον Μάρτιο.

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17/3/2021 και θα περιλαμβάνουν διήμερη εκπαιδευτική ημερίδα για αρχαρίους μελισσοκόμους και το Σάββατο 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα μελισσοκομίας με τη συμμετοχή δύο καταξιωμένων προσώπων του κλάδου της Μελισσοκομίας όπου μπορεί να την παρακολουθήσουν τόσο αρχάριοι όσο και έμπειροι μελισσοκόμοι.

Ακολουθώντας της εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του Covid 19,οι εκπαιδεύσεις αυτές θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων και εκπαιδευτών.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του έργου ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ  www.katartisi-pnai.gr που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση