.

Διαφήμιση

 

 

User login

«Ν. Σαντορινιός προς ΔΕΕΠ ΝΔ Δωδεκανήσου: Τόσο καιρό που τα νησιά μας βιώνουν μια μεγάλη κρίση, είσαστε εξαφανισμένοι και σιωπηλοί»

«Χαίρομαι που το τελευταίο διάστημα οι δημόσιες παρεμβάσεις μου «εμπνέουν» την ΔΕΕΠ ΝΔ Δωδεκανήσου να εκδίδει πολυσέλιδες απαντήσεις, προσπαθώντας να δώσει την ψευδαίσθηση μιας συντονισμένης κυβερνητικής πολιτικής. Έστω και έτσι,είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε τις απόψεις των τοπικών στελεχών της ΝΔ, αφού τόσους μήνες που τα νησιά μας βιώνουν μια ακραία οικονομική και κοινωνική κρίση, δεν έχουν πει κουβέντα και παραμένουν εξαφανισμένοι.

Δυστυχώς όμως,όσο και αν αντιδρά η ΔΕΕΠ ΝΔ Δωδεκανήσου στα λεγόμενά μου και όσο και αν προσπαθεί να δικαιολογήσει την Κυβέρνηση, είναι μάταιος κόπος: οι νησιώτες μας γνωρίζουν πολύ καλά ποιος έχει αγνοήσει τα συνεχόμενα αιτήματα τους για την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των επιχειρήσεων και των εποχικά εργαζομένων. Ξέρουν πολύ καλά ποιος τους «ζητάει» τα κλειδιά από τα λουκέτα, ποιος τους οδηγεί στο δανεισμό, στην εξαθλίωση και στην φτώχια.

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα σκοπό να ανοίξω διάλογο με την τοπική οργάνωση της ΝΔ, είναι άλλωστε τόσα πολλά τα προβλήματα του τόπου μας που έχω χρέος να αναδείξω, ώστε μια τέτοια διαδικασία καταντά αρνητικά χρονοβόρα. Τον λόγο θα τον έχει στο τέλος ο ίδιος ο λαός».  

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση