.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΓΥΡΟΙ ΡΟΔΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση, για τις μεγάλους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες 2021, έχει ξεκινήσει στη Ρόδο. Οι διοργανωτές πλέον μετρούν αντίστροφα για τα μεγάλα ποδηλατικά ραντεβού, που θα γίνουν στο νησί μας, στις 4, 8, 9, 10 και 11 Απριλίου. Η Rhodes International Cycling Events, o Ροδήλιος και η Sports Tours Hellas προετοιμάζονται πυρετωδώς για έναν άκρως… ποδηλατικό Απρίλιο, με διοργανώσεις που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των συμμετεχόντων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Έτσι έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι αγώνες, που κάθε χρόνο κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου και φυσικά όσων συμμετέχουν.

Η αρχή θα γίνει με το Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels, που θα γίνει την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, ενώ θα ακολουθήσουν οι επόμενοι αγώνες International Tour of Rhodes. Ο υπεύθυνοι και οι διοργανωτές θέλουν όλα να είναι στην εντέλεια και για το λόγο αυτό, προετοιμάζονται εντατικά ώστε να υποδεχθούν τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος. Με τους μεγάλους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες της Ρόδου ανοίγει η αυλαία στα μεγάλα αθλητικά event στο νησί μας για το 2021.

*Όπως είναι εύλογο στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση