.

Διαφήμιση

 

 

User login

Διαδικτυακή Ημερίδα ''Δώσε Στη Ζωή Σου Μια Ευκαιρία - Δώσε Τέλος Στα Τροχαία Εγκλήματα''

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα την αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι στα τροχαία «εγκλήματα», που ταλανίζουν την χώρα μας, θα θέλαμε να παρακολουθήσετε, μιας και είστε οι επόμενοι οδηγοί, που θα κατακλύσουν τους δρόμους της χώρας μας.

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2021, στις 19:00, απευθύνεται σε μαθητές και σπουδαστές, από όλη την Ελλάδα κι οι ομιλητές, είμαστε σίγουροι, πως θα μείνουν για πολλά χρόνια στην θύμησή σας.  

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου, που γίνεται για την δική σας ενημέρωση, νομίζουμε πως, θα σας δώσει την δυνατότητα, να προσεγγίσετε το θέμα της οδικής συμπεριφοράς, από την σωστή γωνία και θα σας «μορφώσει» πάνω σε ένα θέμα, που ίσως κανείς μέχρι τώρα, δεν το έκανε. 

 

Μην ξεχάσετε, στην φόρμα εγγραφής, να γράψετε τα στοιχεία σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε να παραλάβετε και την βεβαίωση παρακολούθησης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για τον πολύτιμο χρόνο σας και σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, στον στίβο της ζωής!!!!

 

Σύνδεσμος Εγγραφήςhttps://forms.gle/FPHhnbJ76R5us9Nn9

Φόρμα Εκδήλωσηςhttps://fb.me/e/20zaMWlwQ 

(μπορείτε να ενημερωθείτε για τους εισηγητές)

Fbhttps://www.facebook.com/groups/640937659976090

Twitterhttps://twitter.com/diasostesrodou

 

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σπανός

Πρόεδρος Διασωστών Ρόδου 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6972710084

Συντάχθηκε βάση των κανόνων και των κανονισμών της Ε.Ε, στους οποίους υπόκειται κάθε έγγραφο που αποστέλλεται σε φυσικό πρόσωπο. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ε.Κ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.Σ της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων (EE L 119 της 4.5.2016, σ. 1)

 

 
 

 

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση