.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ - περιορισμός του πολιτικού ανταγωνισμού

Ο βασικός χώρος που συναντάται η διοίκηση με την πολιτική και το κράτος με την κοινωνία είναι αναμφισβήτητα η τοπική αυτοδιοίκηση.

Είναι ο χώρος ο οποίος καταφέρνει να ανταποκριθεί με ευρηματικότητα και ευελιξία σε κάθε νέα πρόκληση. Είναι ο πολιτικός χώρος ο οποίος έχει χρέος να ασπάζεται και να δίνει συνέχεια στα έργα και τις ορθές πρακτικές που εφάρμοσαν οι προηγούμενες ηγεσίες του τόπου, αποδεχόμενος το πρότερο άρτιο πολιτικό έργο.

Η συνέχιση του πολιτικού έργου θα εξασφαλίσει πριν και πάνω από όλα, ροή ανάπτυξης, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο επιζήμιος πολιτικός ανταγωνισμός θα φέρει επιβράδυνση και ματαίωση στον τομέα της γενικότερης εξέλιξης του τόπου. Εν τέλει θα βλάψει τους ίδιους τους πολίτες, των οποίων η μοναδική επιθυμία ήταν η αλλαγή προς το καλύτερο.

Κάθε πολιτικός ηγέτης που σέβεται τον τόπο που εδράζεται, οφείλει να αποδέχεται τις καλές πρακτικές και το έργο των προκατόχων του, να το αναγνωρίζει και να το συνεχίζει.

Η πολιτική αποτελεί μια τέχνη στην οποία συμπληρώνοντας τα κομμάτια ενός ευρύτερου έργου και συνυπάρχοντας αρμονικά θα μπορέσει να ολοκληρωθεί το οικοδόμημα και να φτάσει στην επιτυχία όποιος και αν ήταν ο εμπνευστής του.

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση