.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μία εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη των διεθνών ποδηλατικών αγώνων στη Ρόδο Η αυλαία θα ανοίξει την Κυριακή 4 Απριλίου, με τον μονοήμερο αγώνα, «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels», θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με το «International Tour of Rhodes» το 4ήμερο από 8 έως 11 Απριλίου. Ο Ποδηλατικός Γύρος της Ρόδου θα φιλοξενήσει 26 ομάδες (175 περίπου ποδηλάτες). Παρά τις ακυρώσεις ξένων ομάδων εξ αιτίας του κορωνοϊού, δεν υπήρξε πρόβλημα να αντικατασταθούν, κι αυτό γιατί οι συνολικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν στις 82. Ο αγώνας θα γίνει κάτω από αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο. Οι διοργανωτές σε κάποιες περιπτώσεις προχώρησαν σε αλλαγές στη διαδρομή, για να αποφευχθούν οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί σε κατοικημένες περιοχές. Το «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Απριλίου. Θα γίνει σε διαδρομή που ουσιαστικά είναι ο γύρος του νησιού, μήκους 186,3 χλμ και 1684 μέτρα υψομετρικά. Το «Tour of Rhodes» θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 8 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 11 Απριλίου. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ο πρόλογος του αγώνα, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Την Παρασκευή η διαδρομή θα έχει μήκος 138,5 χιλιόμετρα με 1615 υψομετρικά, το Σάββατο 150 χιλιόμετρα με 2554 υψομετρικά και την Κυριακή 153,5 χιλιόμετρα με 2092 υψομετρικά.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες της Ρόδου θα συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα. Την «επίσημη αγαπημένη» απαρτίζουν οι: Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Χρήστος Βολικάκης, Παναγιώτης Καρατσιβής, Χάρης Καστραντάς, Δημήτρης Χρηστάκος, Παναγιώτης Χριστόπουλος- Χέλλερ και Εμιλιάνο Βίλλα.

*Η Rhodes International Cycling Events, o Ροδήλιος και η Sports Tours Hellas είναι οι διοργανωτές των διεθνών ποδηλατικών αγώνων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

*Στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων (www.rhodestour.gr) περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες.

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση