.

Διαφήμιση

 

 

User login

Επικοινωνία του Ιωάννη Παππά με τους υπουργούς μεταφορών, εργασίας και οικονομικών για την ενίσχυση των ΤΑΞΙ.

Επικοινωνία  είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ κ. Ιωάννης Παππάς με τους αρμοδίους Υπουργούς  Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή, τον Υφυπουργό κ. Ι. Κεφαλογιάννη, τον υπουργό εργασίας κ. Κ. Χατζηδάκη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταικούρα προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ιδιοκτητών και των οδηγών Ταξί εν μέσω της πανδημίας.

 Ο κ. Παππάς  ζήτησε από τους αρμοδίους υπουργούς να αντιμετωπιστεί ο κλάδος των ΤΑΞΙ αναλογικά με άλλους κλάδους που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας. Επιπλέον ζήτησε  να εξεταστεί  η δυνατότητα επιδότησης των ιδιοκτητών ταξί  που έχουν επηρεαστεί αρνητικά και να υπάρχει μια σταθερή οικονομική ενίσχυση των ιδιοκτητών και των οδηγών για όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα. 

Δεδομένου ότι από κάθε όχημα ταξί διαβιούν πολλές οικογένειες, γίνεται αντιληπτό και το μέγεθος της οικονομικής κρίσης του κλάδου.  Από την πρώτη φάση της πανδημίας τα ταξί είναι ο πιο ασφαλής τρόπος μετακίνησης και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση